bi soz verildiyse arkasin da durulmali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bi
  2. bi adeselem olsa duser miydim boyle meseneden
  3. bi alkis istiyorum
  4. bi aramaya inan be
  5. bi arkadas
  6. bi arkadasa bakip cikicam
  7. bi bakar misin birader
  8. bi bakar misin birader hareketi
  9. bi bass bi solist bi davul hadi grup kuralim
  10. bi bes dakka daha kal be abi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» angela merkel » kralice ve reis » ninetales » tinercinin elinden bali posetini calmak » haydi gel bizimle ol » bir rapperin gunlugu » erkek adam converse giymez » serkan cagri » insan bunyesine en agir gelen muzik » kahramanmaras in tarihi eserleri » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » the sims 2 castaway » can yucel » yoshimitsu » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » madem ermenisin istemeden vermelisin » yesilcamin unutulmaz isimleri » legende yikanmak » abdullah gul un sovalye zirhi giymesi » lm egrisi hareketleri » eticin » shamrain » korku icindeyken dile dokulen sozler » converse giyip ayaklari kokan kizlar » tikal » rektorun universite hayati boyunca gorulememesi » gizlenmis ukteler » zall vs ssg » dilenci kiligina girip dilenmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa