bi sekilde ara iste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. basliklari bir sekilde okuyoruz iste
  2. iste bas iste govde iste kanatlar
  3. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  4. para sike iste fener iste
  5. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
  6. iste bu kapi iste bu da sapi
  7. iste hendek iste deve
  8. iste taraftar iste sampiyon
  9. iste kapi iste sapi
  10. iste halep iste arsin

© 2008 - uludağ sözlük

bi sekilde ara iste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi sekilde ara iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi sekilde ara iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn iletileri » malcolmriver » bu sene leylekler goc etti mi sorunsali » facebook » erkek dusmani erkek » sozluk yuzunden oss yi kazanamamak » sosyalizm » random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » elmas borsasi » en az iki manita yapmak » sikilebilite » qube » rapidshare » cinsellikle kafayi bozan manyak » alternatif prezervatif isimleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » filozofil » chicken royale » sayisal muzik calar » seni ozledim oglum » hayatin tanimi » hirsizin sizden caldigini size satmaya calismasi » time off olmedi » bozulus » istanbul universitesi muhendislik fakultesi » msnden devam edelim » bursaspor » telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » ist » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » adolf hitler