bi sakin ol ya 

kapat
  1. aşırı telaş yapan kişiye yapılan sakinlik çağrısı.
    #727088 (pilotmont, 12.10.2006 11:47)
  2. kızdığı adamı dövmek yada dayak yemek için ilerleyen arkadaşı iki el yardımıyla göğsünden itip uzaklaştırmaya çalışırken edilen laf.
    #727190 (lusi, 12.10.2006 12:31)
  3. sınava giremeden önce genelde duyulan laf.**
    #727249 (andlee, 12.10.2006 12:53)
  4. (bkz: dont panic)
    #1310392 (zebani, 16.02.2007 03:21)
  5. (bkz: hele otur bi soluklan yiğidim)
    #2657968 (kombinasyon, 03.12.2007 16:31 ~ 16:32)

© 2008 - uludağ sözlük

bi sakin ol ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi sakin ol ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi sakin ol ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apraksi » demirhindi » mr self destruct » gunu gecirmek » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » turbanli » pencere caminin bugusu » birincil surec dusunme » devrimci yazar ayarla fasilitesi » trumanshow » cagrisim » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » uludag sozluk moderator secme ritueli » peter pan » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osman pamukoglu » bize musaade » merve kavakci » ispanyolca » yedikce yiyesi gelmek » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » matrixxx » bugsbunny » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » loco » nouriel roubini » benighted » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » egzorsizm