bi kereden de bisey olmaz hani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir kereden bir sey olmaz
  2. bir kereden hicbir sey olmaz
  3. bana bisey olmaz deme
  4. 10 kereden fazla seyredilesi filmler
  5. bir kereden fazla seyredilesi filmler
  6. kizlar yuregim sizlar bir kereden ne cikar
  7. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  8. olmaz olmaz deme olmaz olur
  9. olur olmaz deme olmaz olursa olur olmaz
  10. pek bisey yok

© 2008 - uludağ sözlük

bi kereden de bisey olmaz hani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi kereden de bisey olmaz hani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi kereden de bisey olmaz hani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendi golgesi altina hapsolmus insan » anuite » sonbahar » yilmaz ozdil gibi yazi yazma rehberi » hurruyet h ile baslar ve e ile biter » muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur » dogrularin yanlis yanlislarin dogru olmasi » samanyolu tv » 4 ekim 2008 konyaspor trabzonspor maci » karanlik gecelerde aglamak » yaran limewire arama sonuclari » on emir » yolda olan yazarlar » sozlukte taze taze gorulen irkci yazarlar » sahibiye medresesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » full metal jacket » seytan diyor ki yanas ona » zehir » erkeklere kafayi takmak » gokmen ozdenak » tanriya ayar vermek » benim annem bir melek » carpik ahlak anlayisli sozluk yazarlari » diyagonal » buyumus de kuculmus » ntv muhabiri » pilotmont » blok koyucam diye adamin amina koymak » roberto carlos » alisan satilmis