bi kere o el inecek 

kapat
  1. el kol hareketine haddinden fazla tepki gösteren psikopatik* uyarı cümlesi. arkasından gelen kavga beklenen bir sonuç olacağından, kimsecikleri şaşırtmayacaktır.
    #97522 (temkinli kedi kerim, 03.03.2006 09:09)
  2. konuşurken el kol hareketi yapan insana söylenebilecek laf.
    #246914 (doktor sağbırakmayan, 15.05.2006 14:30)
  3. kavga etmenin niyetine girmis kişininin, kavgayı başlatmak için son denemelerinden biridir. el inmezse kavga kaçınılmazdır. ha el indi mi artık iş " neden gözünün üstünde kaş var?"a gelecektir. sonrası malum zaten.
    #3431406 (hellblazer, 22.05.2008 14:36)
  4. (bkz: alternatif kavga sebepleri)
    #3431411 (ParaNtez, 22.05.2008 14:37)

© 2008 - uludağ sözlük

bi kere o el inecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi kere o el inecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi kere o el inecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ray blanchard » billy corgan » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » soruya bak » broadway da muzikal izlemek » anksiyete » acrotomophilia » moriye » biyikli kadin » prism » passage to the reaper » revenge » kitap okumayanlardan sabun yapmak » jean marie gustave le clezio » nurel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » transvestic autogynephilia » kanada » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » when you close your eyes » anlik » depresyon » mta88 » koyuncular » wolfshade » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » 3mo amjha