bi kere devrimci ahlak diye bisey yok bu insanlarin cogunda 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (9 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

bi kere devrimci ahlak diye bisey yok bu insanlarin cogunda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi kere devrimci ahlak diye bisey yok bu insanlarin cogunda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi kere devrimci ahlak diye bisey yok bu insanlarin cogunda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlara msn ini vermeyen mucahit erkek tipi » conflict global storm » kayserispor » markus rosenberg » sevgiliye hitap bicimleri » dunyanin en buyuk acisi » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » melih gokcek ankara nin kanini emiyor » msn de smiley ile konusmak » devletin dine baskisi » genelevleri tren garina yakin sehirler » anne ben geriye biraz zor donerim » cool cat » ziya sengul » kizlara karsi onyargili olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » geceleri yalniz uyumak » izlenesi youtube videolari » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » pike tas » arkadasina kalmaya giden kiz » recep tayyip erdogan » testerenin musluman olma ihtimali » haydi gel bizimle ol » arnold joseph toynbee » yaran fotograflar » james thurber » sakalasirken hamile kalmak » bu sene leylekler goc etti mi sorunsali » ask mesk yok » cus