bi kac sevismisligimiz var ama pek tanimiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendisini tanimam bir iki sevismisligimiz vardir
  2. ben sizin ulkenizi tanimiyorum
  3. sizi tanimiyorum ama tanisabiliriz
  4. tanimiyorum onlarin yalancisiyim
  5. komunistim ama marks i tanimiyorum
  6. ben seni nereden tanimiyorum
  7. maria yi duydum da sharapova yi tanimiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

bi kac sevismisligimiz var ama pek tanimiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi kac sevismisligimiz var ama pek tanimiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi kac sevismisligimiz var ama pek tanimiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuh lu gecmis zaman » anal seks sonrasi oral seks yapabilen kiz » yaran msn diyaloglari » bayan » ahmet yildiz olmedi » hanim kos bu sefer memeyle bozdular kafayi » gentle giant » kaspersky nin goruntulemeye izin vermedigi baslik » solomun » pablo escobar » sozluk yuzunden oss yi kazanamamak » hepinizi dollerim » dille sinek yakalamak » abdullah ocalan » kirmizi gofret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anneyi ozlemek » zihuatanejo » gokhan birben » sozluk yazarlarinin emo sevdalisi olmasi » pes 2009 » are you technical director » adidas superstar » salcali ekmek » ketoral sampuan » ruken demirer » kimseyi artilamayayim ama karmam nirvanaya ulassin » 5 ekim 2008 juventus palermo maci » siberian divide » waaw eksilemissin yavrum » hep bunu yapmak istemisimdir