bi de kendime yaziim dedimdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendime
  2. kendime cok guveniyorum
  3. kendime asigim
  4. kendime ogut
  5. kendime kiziyorum
  6. kendime varamayisim
  7. kendime kiyamam
  8. tutunup kendime
  9. onu kendime kopek edecegim
  10. kendime tecavuz ettim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» asik oldugu kizin adini bilmemek » piknik tupu ruleti » sozcatar » tofas » feke nin tarihi eserleri » oltu nun tarihi eserleri » tokat gibi cevaplar » yagmur » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » sayisal elektronik » liberal olan uuserlar » the sun no longer rises » earth mofo » cemiskezek in tarihi eserleri » golgede ayni » louis aragon » kojiro hyuga otesi » mavinin yankisi » kral faruk gibi para yemek » sevgili oykuler » youtube » dislokasyon » persepolis » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » converse giyen turbanli kiz » vakifbank gunes sigorta » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » aysun ozbek » 30 agustos koln almanya zirvesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa