bi de benim falima bak bakalim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin malin benim benim malim benim
  2. hata benim gunah benim suc benim
  3. sev bakalim
  4. al bakalim
  5. ciz bakalim
  6. sec bakalim
  7. bakalim
  8. heh heh hadi bakalim
  9. bak bakalim eksi de bu var mi
  10. anlat bakalim

© 2008 - uludağ sözlük

bi de benim falima bak bakalim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bi de benim falima bak bakalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi de benim falima bak bakalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kumarbaz olmak » bas gitar calamayan basci » baris memis » 532 no ile aveali olmak » pokemon » kiskanclik » aziz kocaoglu » sagci insanlarin dusunme yetilerinin dusuk olmasi » dunyanin en uzun kumsalindaki kumlar kadar sevmek » cocukluk anilari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games