bi daha olmasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. malezya kongo olmasin kongo da tataristan olmasin
  2. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  3. daha buyuk evlerde ama daha kucuk ailelerle yasiyoruz
  4. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi
  5. hem daha guzel hem daha sahane
  6. daha yesil daha taze
  7. bir daha cagirsalar bir daha yaparim
  8. daha cok demokrasi daha cok cumhuriyet
  9. bir tovbe daha de bir kufur daha et
  10. sozluk col olmasin

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sanatsadim » besni nin tarihi eserleri » penis birligi » elinde kagitla ezan okumak » gulben ergen le surpriz » halit bey in konaktan ayrilisi » mercedes e mualla diyelim kampanyasi » istanbul aydin universitesi » alternatif rte digiturk diyaloglari » sethanon » iran dilleri » oguz saygin » yeni baslayanlar icin ask » sevilesi yasaklar » aglatmayan sogan » dedim komutanim bi siktir git » pokemon 4ever » murat soydemir » sevgili oykuler » seda sayan » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » golgede ayni » kemah in tarihi eserleri » allah adina ayet gondermek » sezerin veto ettigini gul onaylar » allah vermesin » ikinci olmak » pinhani » ritalin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa