bi daha dinlersem iki olsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. daha ne olsun
  2. bir daha gelirsem iki olsun
  3. bir daha uyarmam haberin olsun
  4. benzin daha pahali olsun
  5. daha ne olsun guzel kardesim
  6. gencsin cebinde bonusun daha ne olsun
  7. erkek olsun italyan olsun o olmazsa fransiz olsun
  8. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  9. karsi komsum merve olsun 100 milyar borcum olsun
  10. kim olursa olsun fenere koyandan allah razi olsun

© 2008 - uludağ sözlük

bi daha dinlersem iki olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bi daha dinlersem iki olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi daha dinlersem iki olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zikkim » bilal simsir » ocagi yemekte unutmak » unlulerin makyajsiz halleri » sevgilinin sacindan birkac tutam kesmek » ferzan ozpetek » adim hidir mahlasim budur » niyazii » haftanin bes gunu makarna yiyen sagliksiz insanlar » mahalle maci kurallari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games