bi biskrem versem karpuz keser misin 

kapat
  1. çok düşünmüşler mi, bulduklarında bir taraflarında boncuk bulmuş gibi sevinmişler mi acaba diye düşünmeme neden olan saçma sapan bir reklam sloganı.
    #446691 (jikase, 21.07.2006 12:55)
  2. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla çekilmiş ama kötüsününde çekilebileceğini ispatlayan, ayakkabı topuğu kırılması versiyonu ile akıllara zarar bir hale gelmiş reklamın herhalde son versiyonudur (aynı zaman da dileğimiz son olmasıdır)
    #447688 (asabi, 21.07.2006 18:55)
  3. son versiyonunun (bi biskrem versem reklamı yayından kaldırırmısınız) olması dileğinde olduğum reklamın değişik versiyonu
    #447693 (asabi, 21.07.2006 18:56)
  4. izleyiciyi salak yerine koyan reklam sloganı. kendilerini burdan kınamaktayım.*" abi şuraya da bir cümle iliştirelim, bu rezil şeyi reklam sloganı yapalım! nasılsa kimse anlamaz bu cümlenin nerden geldiğini." şeklinde bir oluşma süreci geçirmiş olması muhtemel slogandır ayrıca
    #447829 (darkolog, 21.07.2006 19:39 ~ 19:41)

© 2008 - uludağ sözlük

bi biskrem versem karpuz keser misin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bi biskrem versem karpuz keser misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi biskrem versem karpuz keser misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 24 bin 361 kontenjan in bos kalmasi » ablan kurban olsun sana » arka direk » 1515 » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » elma sekeri kiliginda partiye gondermek » olimpiyatlari izlemedigi halde bundan utanmayanlar » coraplari islanan sevgiliye soylenebilecekler » hulya avsar » en komik sozluk yazarlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games