bi bakalim askerligi kaldiralim noluyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir el at da kaldiralim
  2. sozluk bir el at da kaldiralim
  3. engelleri kaldiralim
  4. noluyo lan
  5. oha lan noluyo
  6. noluyo lan orda
  7. noluyo hocam burda
  8. condoleezza rice i ortadan kaldiralim kampanyasi
  9. yataktan noluyo ulan diye uyandiran sarkilar
  10. ne oldum dememeli noluyo amina koyim demeli

© 2008 - uludağ sözlük

bi bakalim askerligi kaldiralim noluyo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bi bakalim askerligi kaldiralim noluyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi bakalim askerligi kaldiralim noluyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brooke shields » zengin kiz zengin erkek birlikteligi » irfan tufekci » engin ipekoglu » sevgiliden ayrildiktan sonra yapilmasi gerekenler » 1507 » ibrahim tatlises » turkiye nin sorunlari » romiz mektubu » arabanin arka koltugunda direksiyon aramak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games