bi avuc fistik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. avuc avuc yemek
  2. her yer fistik
  3. fistik bar
  4. fistik
  5. fistik soyu
  6. fistik sarmasi
  7. fistik sarma
  8. fistik yesili
  9. fistik gibiyim
  10. fistik rengi

© 2008 - uludağ sözlük

bi avuc fistik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bi avuc fistik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi avuc fistik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulusoy » babayaro » zubeyde hanimin sir vasiyeti » bu sevda bitmez » hipokondriyazis » yatakta cok iyi bir insan olmak » rockbursa » hic fake hesabi olmayan yazar » ideal penis boyu » home theater » my marlon and brando » kompulsiyon » yedinci cadde » bogaz agrisi » pavor nocturnus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » poison » okul kantininde kimiz satilmamasi » julius wilhelm richard dedekind » persekusyon » ali kirca » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » hamit el sabah » divisio » ben kimim » allah seni top etsin » karin » farmakokinetik » bosna hersek » goztepe » hele bi su ramazan bitsin