bi arkadasin adi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiz arkadasin evi
  2. arkadasin var mi
  3. yol arkadasin
  4. arkadasin arkadasi
  5. kiz arkadasin aldatmasi
  6. arkadasin olmesi
  7. kiz arkadasin kankasi
  8. uc arkadasin zor gunleri
  9. arkadasin sigarasi
  10. arkadasin kuzeni

© 2008 - uludağ sözlük

bi arkadasin adi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bi arkadasin adi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi arkadasin adi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» freelancer » sensiz iki gun » kiz arkadasin aldatmasi » lynyrd » sago nun hep yapiyor olmasi » hande yener » olimpik havuz » sirk » 20 agustos 2008 beijing 200 m erkekler finali » tu kaka bana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games