bi arkadasim rocktan elini ayagini cekmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elini ayagini koyacak yer bulamamak
  2. ayagini kasidiktan sonra elini koklamak
  3. gonul islerinden elini ayagini cekmek
  4. arkadasim once o elini bi indir
  5. uyurken cekmis
  6. aci cekmis odun duygusu
  7. hangi liberal solcu aci cekmis
  8. ver elini istanbul ver elini bursa
  9. tarantino cekmis gibi ruya gormek
  10. arabasini saga cekmis kadina yardim etmek

© 2008 - uludağ sözlük

bi arkadasim rocktan elini ayagini cekmis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bi arkadasim rocktan elini ayagini cekmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bi arkadasim rocktan elini ayagini cekmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tomas zapotocny » mehter takimini tutuyorum » bu sozlugun peygamberi ben olacagim » dolmabahce tarafina bakan kale » ataturk yasasaydi sozluk yazari olur muydu » turkiye uretimle kalkinir diyen insan » durmak yok yazmaya devam » mamma » ayrilik siiri yazmak icin sevgiliden ayrilmak » big bang deneyi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games