bezgin 

kapat
  1. bezmiş, sıkılmış, hayattan bir tat alamaz hale gelen kişi.
    (bkz: bezgin bekir)
    #295076 (asiti kaçmış kola, 30.05.2006 22:15)
  2. Sözleri aşağıdaki gibi olan, (bkz: ilhan irem)'e ait olan şarkıların şarksı...

Bezgin

Işıklar arasında
    Ben kararmış lambayım
    Aydınlanacak yer yok
    Sönmeyip de ne yapayım?

Sanki bir serseri mayın
    Sanki bir göktaşıyım
    Düşüyorum tutmayın
    Düşmeyip de ne yapayım?

Ellerin eller olmuş
    Gözlerim seller olmuş
    Sevgimiz yeller olmuş
    Kaçmayıp ne yapayım?

Fısıldaşır hayalin
    Yokluğunu her gece
    Yoksun işte yoksulum ben
    Bilenip ne yapayım?

Her damlada gözyaşım
    Seni bana taşıyor
    Doldurup kadah kadeh
    içmeyip ne yapayım?

inan ki sevgilim sensiz
    Kurumuş bir dünyayım
    Senin için dönmüyorsam
    Durmayıp ne yapayım?

Her mevsimim kış oldu
    Gerçekler hep düş oldu
    Yanımda sen yoksan eğer
    Uyanıp ne yapayım
    #537619 (Victor, 14.08.2006 10:41)
  3. "ışıkLar arasında kararmış bir Lambaya" dönüşmenizi sağLayan ilhan irem'in vurucu şarkısı.. "Her damlada gözyaşım seni bana taşıyor.. Doldurup kadeh kadeh içmeyip ne yapayım?.." der ki insanı içmeye sevk eder..
    #1317158 (Tucimania, 17.02.2007 22:02 ~ 20.08.2007 02:24)
  4. (bkz: cölde gizli bezginler)
    #3402772 (yosun, 16.05.2008 00:52)
  5. üşenmekten aciz.
    #3404573 (cveevezvea, 16.05.2008 15:22)

© 2008 - uludağ sözlük

bezgin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bezgin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bezgin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kokarcali silgi » server shutdown in progress » saddam in sarayinda skandal alem » korkudan korkmamak » belediyeye sikayette bulunmak » mabedi yikacak adam anasinin karnindan dogmadi » wall e » chi mcbride » giden mi terk edendir kalan mi terk etmis demektir » uyuyan esine tecavuz eden adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci