bezek 

kapat
  1. Süs,ziynet.
    Bir eseri süslemeye yarayan motiflerin her biri.
    #119646 (italiano, 18.03.2006 14:20)
  2. Renkli, renksiz, düz veya kabartma olarak yapılan süs ögesi.
    #2213447 (leggare, 28.08.2007 03:01)

© 2008 - uludağ sözlük

bezek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bezek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bezek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cene kemiginin kutlemesi » hidrojen peroksit » siyah goz kalemi » ilk opucugun heyecani » kizlari dar goruslu sanmak » mustafa akaydin in rektorluge vedasi » seni sozluge yazarim diye tehdit etmek » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » yankee go home » intihar ederken dinlenmeyecek sarkilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci