beynim sulandi ondan ole gelmis olabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beynim sulandi
  2. n oldu gozlerin mi sulandi
  3. beynim yok
  4. beynim yuregim
  5. beynim zonkluyor
  6. ben bilmem beynim bilir
  7. cuma gelmis hos gelmis
  8. amanin da amanin kim gelmis eski sevgilim gelmis
  9. doksan altmis doksan benim beynim noksan
  10. aglamam ondan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oldboy » colin kazim richards » hakine nanay dikine nanay » fenerbahce nin 100 uncu yil marsi » 14 mayis 2008 cavs celtics maci » dugun bitimindeki ilk sozler » dengir mir mehmet firat » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » durustluk oyunu » basliklari alt alta okumak » kucuk menderes » mc derbeder » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » kayitli uludag sozluk okuru » en ilginc dukkan isimleri » senkaya nin tarihi eserleri » depresif ibne ingiliz muzigi » sevgili ile iddiaya girmek » mehmet ali erbil » polis » thomas harris » oyunun kurali » bos isler bakani » the fountain » tokat gibi cevaplar » ulkemize ozgu hitap sekilleri » storming through red clouds and holocaustwinds » tanri misafiri » hamdi bey vs jacop a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa