beyaz karanfil 

kapat
  1. büyükşehir belediyesinin sosyal bir çalışmasıdır. hastahanede yatan hastalara, huzur evindeki yaşlılara ve çocuk esirgeme kurumundaki kimsesiz çocuklara yapılan ziyaretler ve bunun gibi çalışmaları kapsar. bir nevi moral ekibi gibi çalışır.
    #3778166 (yasak merve, 06.08.2008 12:36)

© 2008 - uludağ sözlük

beyaz karanfil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beyaz karanfil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beyaz karanfil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surme suren erkekler » yilmaz ozdil gibi yazi yazma rehberi » discovery world » erkekler olsun buyuk memelerin hastasiyim » muhtac oldugun kudret damarlarindaki oroinde mecut » charles bukowski » camide ayakkabiyi calan veledi yakalamak » recep tayyip erdogan » devletin dine baskisi » karnimac » entry ve nick uyumu » nihilist » spy game » hoscakal » kanla abdest alanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cagatay sahin » otobusteki ters konuslandirilmis koltuga oturmak » ovvvv cok feciiii » ilkler yagli gevrek » adam gibi adam » izam » hirsizin sizden caldigini size satmaya calismasi » burasi kasiyor msnden devam edelim » feda olsun » olduklerinde laikligin olmadigi yere gidecekler » mozilla firefox 3 » yildiz yerine cd atan ninja » tommy vercetti » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » havaya ucurmak