beyaz beyaz orkide 

kapat
  1. banu alkan'ın akla zarar şarkısı.
    #199634 (sidikli, 26.04.2006 13:26)
  2. (bkz: ne güzel bir şarkıcısın sen banu abla)
    #205689 (karga, 28.04.2006 20:06)
  3. banu alkanın kendi adıyla başkasına söylettiği şarkı
    #205722 (.maxima., 28.04.2006 20:24)
  4. Müziğin birebir Enrique Iglesias - Hero 'dan yürütme olan bir parçadır.Bu yüzden hero şarkısındanda iğrendim.Yani bari milletin şarkısını batırma ama dimi..
    #1055467 (tathar elanesse, 25.12.2006 20:35)
  5. beyaz beyaz orkideee delimiyim ben niyee diye giden şarkıdır. ya da ben öyle anlamışım.
    #2604119 (bonusssimo, 18.11.2007 20:16)

© 2008 - uludağ sözlük

beyaz beyaz orkide başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beyaz beyaz orkide ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beyaz beyaz orkide nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ana » edit yapip eksi oy verenlere hakaret etmek » tadinda birakmak » makinist » arusiye » ne dedene nene de ne nenene dede de » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » sikilebilite » cesme turizm ve otelcilik yuksekokulu » brachiosaurus » abdullah ocalan in namaza baslamasi » benim hayatim » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » 31 mayis 2003 diyarbakirspor elazigspor maci » ultimo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wind of change » pot belly » m m m » pakette kalan son sigara » kbp » erkeklerin yanindan ayirmadiklari » sampiyon olma olasiligi olan takimi tutmak » indoor sports » ibnemsi » alex de souza » marcio ferreira nobre » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » lafin koymasi » kursuni renkler » eglenilecek kiz bulamamak