betul cobanoglu 

kapat
  1. * ukteyi veren: cevapsiz soru

1997 yılında izmit sehir tiyatrosu'na girip bir çok oyunda rol alan, güzel ve genç tiyatrocu.

(bkz: üç kuruşluk opera)
    (bkz: hayat devam ediyor)
    (fobia, 07.04.2008 01:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cahille etme sohbet her sozu bir bas incitir » yanlis anlasilmis sarki sozleri » cem yilmaz li uludag sozluk reklamlari » buji » hz ebubekir » fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » emlakci » huseyin uzmez » surekli yatma istegi » kalbe ben » gyrados » turkceye giren yabanci kelimeler » sunger fidani » tolga cevik » uc maymun » samandag in tarihi eserleri » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan » hakine nanay dikine nanay » entry nin sonuna yasanmistir yazmak » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » olur un tarihi eserleri » ikinci olmak » kanla resim yapmak » aczimin giryesidir » korsakoff sendromu » sensible soccer » colin kazim richards » devrimci » annihilator a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa