betterthanchocolate 

kapat
  1. çikolatadan daha iyi,daha tatlı yazar.dostum,kardeşim,ruheşim,üstelik hemşehrim.hatta benim için better than cocaine.
    (veritaserum, 06.03.2006 05:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kavak yelleri » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » haydarpasa tren istasyonu » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » ursula k le guin » dedeye mesaj yazmayi ogretmek » tuz koktu » ilkelligin durustlugu » amacindan saptirilmis icatlar » mutlu olmak icin » boots of travel » eternal sunshine of the spottles mind 2 » tavuk utulemek » pride and glory » tuborg green » kara duzen » tufek bakimi » kacabilirsin ama saklanamazsin » en yakin arkadasin olmesi » mucize » irlanda edebiyati » alkollu yiyecek » kibariye » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » dolores o riordan » istanbul » erkan dogan » sonmeyen sigara izmariti » tarihteki unutulmaz ayarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa