beter ikizler 

kapat
  1. Charles Ogden isimli yazarın kaleminden çıkan, şimdilik 3 serisi çıkmış, birbirinden haylaz ikizlerin maceralarını konu alan çocuk kitaBI.
    #1095761 (asiti kaçmış kola, 02.01.2007 21:02)
  2. (bkz: ikiz)
    (bkz: tek yumurta ikizi)
    (bkz: cift yumurta ikizi)
    (bkz: normal yumurta)
    #1095770 (pilotmont, 02.01.2007 21:04)
  3. ikizler burcu insanlarının uzak durulası, beter modunda olanlarıdır. mesela;
    (bkz: ben)
    #1095777 (freedean, 02.01.2007 21:06)

© 2008 - uludağ sözlük

beter ikizler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beter ikizler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beter ikizler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mark jackson » koyuncular » kugulu park » karbon » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » basbug ataturk » ultmtu » harold shipman » san dimas » sozluk teki gruplasma » mr ampul » gundelik hayat teorileri » buffy » basliklari bir ters bir duz okumak » andy mckee » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gocebe yazar » killi olmak » vaudeville for vendetta » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » jon avnet » sapkin bir beynin lobundan akanlar » klon imhotep » physiologic autogynephilia » sozlukte aglatan yazarlar » gokhaann » ama o benim dinimden degil » medya canavari » mardan palas » butunluklu algi