bestekar 

kapat
  1. beste yapan kimse.
    (bkz: ukte)
    #726970 (shawnshank, 12.10.2006 10:53)
  2. ankara'da akşamları dışarı çıkınca gidilesi sokak.
    #727045 (huppu, 12.10.2006 11:35)
  3. "o malum bestekarlar" (bkz: o mahur beste çalar) mahur konusunda hala emin değilim.
    #747612 (hakikiinsomnia, 17.10.2006 13:58)
  4. farabi'den faruk şahin'e önemli türk musikisi bestekarları hakkında malumata şu linkten erişilebilmektedir.
    http://www.turkmusikisi.com/bestekarlar/
    #913393 (cryptic, 26.11.2006 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

bestekar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bestekar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bestekar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anton julian ferdinand » mustafa » seni seviyorum deyince tesekkur eden sevgili » meral oguz » odev kontrolu yapan ogrenci » horde » nermin abadan unat » mica paris » from dusk till dawn » terbiyesiz turk futbolcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games