beste hirsizligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gen hirsizligi
  2. fikir hirsizligi
  3. ulker in hirsizligi
  4. arti oy hirsizligi
  5. seks hirsizligi
  6. kitap hirsizligi
  7. emek hirsizligi
  8. kullanma hirsizligi
  9. bilgi hirsizligi
  10. klip hirsizligi

© 2008 - uludağ sözlük

beste hirsizligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beste hirsizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beste hirsizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vermek » the godfather » yasayamamak » levent erdogan » gumbet » qube » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman » timsah gozyaslari » zihuatanejo » elleve mann med bein av stal » asker esi olmak » umit davala » seyh sait isyani » taze gelin » sacin kesilince kisalmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce » her seyi birakip gitmek » burada seviyorum seni » yeni baslayanlar icin turist rehberi » scar symmetry » seytan diyor ki yanas ona » entryleri alt alta okumak » sozlukteki artvinliler » sirinler » komedi dukkani » yucel kop un hanim kos demesi » i now pronounce you chuck and larry » biliyor musun kontorum hic bitmiyor » geri donusum kutusunun inleyerek bosalmasi » arzach