best 

kapat
  1. ingilizcede good'un süperlative hali. en iyi anlamına gelmektedir. best adında bir çok birahane ve kahvehane mevcuttur. * *
    (atinalitimon, 28.05.2007 14:23)
  2. (bkz: best seller)
    (dalgali kur, 28.05.2007 14:28)
  3. (bkz: best fm)
    (dalgali kur, 28.05.2007 14:28)
  4. bir sigara markası. sırbistan işini alabilmek için gecemizi gündüzümüze katmamıza, çalışanlara paletleri tekrar tekrar ayıklatıp kulaklarımın çınlamasına* neden olan cinsten.
    (gonulcelen, 15.06.2007 22:53)
  5. tek başına kullanılmaz, the best olmalıdır...
    (demolay, 15.06.2007 22:54)
  6. bitlis entegre sigara tesisleri'nin kısaltmasıdır.
    (ben bir yolcuyum, 16.07.2007 11:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» prefiero estar desnuda que usar pieles » gelin kardesi » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » beyin engelli » erkekleri itici yapan detaylar » turklerin yabanci klipleri araklamasi » turkuculerden yaran aforizmalar » hamdi bey vs jacop » seri eh iste oylayan bilincsiz » ingiltere kralicesinin bursa ya gelmesi » ennio morricone » seovilerin agababasi » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » prenses diana » sirasi degil » haci muro » 34 mmt 09 » fikri kose » right left go ahead » cannes film festivali » viktor sklovski » edit » gittigidiyor » her konuda saka yapabilme hurriyeti » tolga cevik » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » lm egrisi hareketleri » enis akin » gangster a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa