best of perihan magden 

kapat
  1. perihan magdenin kitaplarindan derlenerek olusturulmus kitap. iki genc kizin romani isimli bir kitabi da vardir, okunasi.
    #2351477 (calemityceyn, 21.09.2007 03:11)
  2. perihan mağden'in "denemelerinden" derlenerek oluşturulmuş kitap.
    #2351510 (sosyalpenguen, 21.09.2007 03:17)
  3. popularitesini oray abimize kaptıran perihan hanımın son çırpınışları olsa gerek.

pabucumun best of u, senin her yazın best olsa ne olur, oray senden 1000 kat daha iyi yazıyor, onun sıradan bir yazısı, senin best ini solda sıfır bırakır naaaber

edit: perihan hanımın ileri görüşlülüğünü kutluyoruz, oray ın esamesinin rahatlıkla okunduğu 2005 yılında, tahtını kaptıracağını anlamış.
    #2351523 (yaraka, 21.09.2007 03:19 ~ 03:29)
  4. kitap oray eğin'in esamesinin okunmadığı 2005 yılında çıkmıştır. bilginize.
    #2351529 (sosyalpenguen, 21.09.2007 03:21)
  5. * "bugüne kadar kitap kapaklarım sadece Ajda Pekkan şarkılarından geldi ve kapakta da hep Marilyn Monroe var. Ben aslında 'Best of Ajda Pekkan' olsun bile istedim, utanmazca... 'Best of Ajda Pekkan- Perihan Mağden' yazacaktı, ama... "

e, yok artık lebron james mi ne haltsa, hakikaten. bu nasıl bir ajda pekkan takıntısıdır böyle?
    #2351734 (sosyalpenguen, 21.09.2007 04:01)

© 2008 - uludağ sözlük

best of perihan magden başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. best of perihan magden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu best of perihan magden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlugun bekleme odasina donmesi » cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlard » black betty » acayiplikler arifesindeyim » 14 ler olayi » ilk insanlar » yanlis meslek secmek » yazarlarin zirvelere katilamama sebepleri » bejeweled 2 deluxe » meteorolog a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci