beslik 

kapat
  1. bacak arasından yenilen gol'ün diğer diğer bir ismidir. dokuz aylık oyununda, bacak arasından yenilen gol'ün beş gol ile değerlendirilmesi nedeni ile bacak arasından geçen top'un adı beşlik olarak kalmıştır. beşlikten gol yemek utanç verici bir durum olarak nitelendirilir. atan kişi ise gereksiz bir gurur duyar. (#91025)
    (bkz: dokuz aylık)
    #1043477 (junior, 23.12.2006 16:17)
  2. hayatı boyunca defansta oynamış kazma bir şahsiyet için* atılan golden gurur duymak için atılan golü beşlik olması gerekmez tabii.
    daha kötü durumu ise (bkz: penaltıdan beşlik yemek)
    #2641034 (a kare kok uc bolu dort, 28.11.2007 22:20)

© 2008 - uludağ sözlük

beslik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beslik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beslik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanrica » ketoral sampuan » staind » bu sene leylekler goc etti mi sorunsali » diger erkekleri kiskanan erkek » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » yolcu olmak » tom ve jerry gibi iyi anlasan yazarlar » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » the shawshank redemption » hamilelik » kadikoy postanesi » tabuttamenemenyapanimam » fk kharkiv » kanarya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » malcolmriver » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » start » turkiye de escinsel evliliklere izin verilmesi » metroda yuksek sesle sarki soylemek » slaughter » rudolf durkovic » karin » izam » saipsiz » nerede bu 8 bin yazar » emo musun allah baska dert vermesin » can yucel in universite gencliginde yeri ve onemi » sosyalizm » paco de lucia