beslenme kolu 

kapat
  1. ilkokuldaki eğitici kol çalışmalarında yer alan ne işe yaradığı analaşılamayan kol...
    sabah kahvaltısı yapmamış bebelerin karnını mı doyuruyorlar acaba diye düşündürten aktivite...
    #225709 (ferrole, 09.05.2006 20:53)
  2. sınıfın en şişman öğrencilerin girmek için can attıkları kol.
    #225714 (asiti kaçmış kola, 09.05.2006 20:55)
  3. öğrencilerin bu kola girdikleri zaman yemek yiyeceklerini zannettikleri fakat aslında beslenme saatinde getir götür işleri yaptıkları bir kere bu kola girmiş öğrencinin bir daha girmediği okullarda kilo ortalaması en yüksek kol
    #225725 (rakbenadam, 09.05.2006 20:57)

© 2008 - uludağ sözlük

beslenme kolu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beslenme kolu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beslenme kolu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayhan gurhan » en kotu kokulu maddeler » muhammet sahin » kutsal damacana » korkudan korkmamak » ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » supheci erkek » karabayir » bubi tuzagi » kisisel bir sey degil dostum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci