beslenme cantasina muz koyma yasagi 

kapat
  1. (bkz: trt nin domuz yasağı)
    #396565 (selmagezinir, 04.07.2006 17:06)
  2. kanımca yerinde olan yasaktır.maalesef bu bir ülke gerçeği gelir adaletsizliği had safhada.sonuçta onlar çocuk ve belli gerçekleri anlamaları mümkün değil.hee,beslenme çantasına muz koyan çocuğun ailesi paylaşımcı olsa problem olmaz,hatta çok da hayırlı bir iş yapmış olur ama madem yapılmıyor muzsuzluktan ölmedi ya,gitsin evinde yesin kerata.
    #396584 (grand ekinoks, 04.07.2006 17:10)
  3. aklımda annemin lafları kalmış bu konuda..
    evladım muz pahalı bir meyve olduğundan herkes alamayabilir.maalesef bizde de herkese ikram edecek kadar yok.onun için elma koyalım bugün olur mu..
    #3683453 (biraslanmiyavdedi, 18.07.2008 18:06)

© 2008 - uludağ sözlük

beslenme cantasina muz koyma yasagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beslenme cantasina muz koyma yasagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beslenme cantasina muz koyma yasagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kinin » 25 haziran 2008 almanya turkiye maci » bazi yazarlarin oy vermeden oy beklemesi » umut surdukce » yazar olmak » engin nursani » benim icin oldun artik » taze gelin » gencler sizi siyasete bekliyorum » zenci ile flort eden zayif beyaz kiz » uludag sozluk moderasyonu » edit yapip eksi oy verenlere hakaret etmek » a scanner darkly » time off » prison break » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul universitesi muhendislik fakultesi » tu kaka bana » asker esi olmak » 20 000 i deviren yazarlar » trumanshow » tanrinin mikroba donusumu » zbigniew preisner » hosmerim » varos yazarlardaki egitimli kiz fetisi » filozofil » klimali tabut » hunharca isemek istemek » batinin ahlaksizligi » 2012 olimpiyatlari » xs black