besir atalay 

kapat
  1. 23.dönem ankara milletvekili.

(bkz: adalet ve kalkınma partisi)
    #2065221 (vernon sullivan, 03.08.2007 21:57)
  2. 60. hükümette içişleri bakanı olarak görev yapacak olan milletvekili.
    #2223660 (krmyrdsn, 29.08.2007 18:07)
  3. milli eğitim bakanı olacakken ahmet necdet sezer tarafından veto yemiş tek bakan adayı olmuş ve seçilememiştir.

daha sonraları cumhurbaşkanı adayı olması komik tabi.
    #2223668 (amaaslihepiyiydi, 29.08.2007 18:09)
  4. kirikkale universitesi kurucu rektörüdür. hukuk profudur. ankara üniversitesi hukuk mezunudur. sessiz ve derinden gitmeyi ilke edinmiş karınca kararlılığında hizmeti görev bilmiş ilim ehli. devlet eski bakanlığından yeni içişleri bakanlığına geçişi kati suretle ona gösterilen güvenle alakalıdır.
    #2223844 (ahmete kabak yediren cocuk, 29.08.2007 18:28)
  5. ankara universitesi hukuk fakultesi mezunudur ama sosyoloji profesörüdür.
    #3087897 (pax romana, 03.03.2008 14:15)
  6. ortalık, 1 haftadır 'nevruz' bahanesiyle altüst edilmekte iken ortalarda göremediğimiz kişidir; içişleri bakanıdır...
    #3187078 (babach, 25.03.2008 02:43)
  7. yarın istifa etmesi gereken bakandır. bunca karmaşanın bunca ölçüsüz gücün sorumlularındandır.
    #3344717 (sohodo, 01.05.2008 20:28)
  8. kırıkkalelinin keskin ilçesi armutlu köyündendir kendisi. 3 erkek evlada sahip orta halli bir köylü ailenin ortanca oğludur. erken yaşta babasını kaybetmiştir. kendisinden 20 yaş büyük olan abisi okutmuştur beşir beyi. bu yüzden abisini baba olarak görür. ailesinin diğer mensupları kırıkkalede halıcılık ve kırtasiyecilik yaparlar. evli ve 3 kız çocuğu babasıdır. eşi izmirlidir ve çocuk hastalıkları alanında profesör olarak gazi üniversitesinde çalışmaktadır. Ayrıca beşir atalayın kız çocuklarından bir tanesi Abdullah gülün yeğeniyle evlidir. kırıkkale üniversitesi kurucu rektörüdür. bir süre de ankara kaynaklı anar araştırma şirketinin başkanlığı ve devlet istatistik enstitüsü başkanlığı yapmıştır.
    #3409189 (42084615915626521626735238742, 17.05.2008 18:05)
  9. öncelikle:

(bkz: #3344717)

hala koltuğunda gerile gerile oturabilen bakandır. fakat yine yarın istifasını vermesi gereken bakandır. beklemiyoruz istifa vermesini falan artık ama yanlış olduğunu hataları olduğunu kabul etse bile yetecek. nasıl olsa arkasında sınırsız halk desteği varken bunları yapsa daha saygı duyulacak fakat yapmaz, nedense yapamaz...

bugün koltuğunda oturmamasını isteme gerekçem chp'nin dinlenmesi olayı. bakan bey konuyla ilişkin meclisteki konuşmasında olayı kınadığını yapanların ortak komisyon kurulup bulunması gerektiğini, chp'nin fevri davranıp erkenden hükümeti suçladığını söylemiştir. buraya kadar hiçbir sorun yok hatta çok da doğru söyledikleri fakat sonraki cümlesi 'evet bunları düşünüyorum ama konuşmanın içeriği de hiç etik değil' bu cümleyle konuşman bitti saygı falan kalmadı artık. gayrı resmi bir konuşmada hatta direk emniyetin kimin yaptığını bulması gereken bir konuşmada, dava unsuru olan bir konuşmadaki içeriği muhalefete suç olarak giydirince saygı kalmaz, daha önce ettiği doğru cümlelerin de içtenliği tartışılır.

son bir aydır dinleme olayları duyulmaya başlanmışken, 1 mayıstaki copların izleri, biber gazlarının etkisi geçmemişken yine bir skandalla karşımıza çıkan içişleri bakanını tebrik ediyorum. tüm akpli bakanlar gibi davranıyor. binali yildirim neler yaptıysa aynısını yapıyor.

edit: sınırsız halk desteğini görüyor gibiyim.
    #3464349 (sohodo, 29.05.2008 15:01 ~ 15:05)
  10. abdulkadir aksu'nun pasif bir icisleri bakani izlenimini aldıktan sonra ben isterdim ki 60 inci hukumet'in içişleri bakanı daha aktif en azından abdülkadir aksu kadar pasif olmasın isterdim. ama sonuç ortada, böyle olacağına olmayan mehmet agar olsa daha iyi olurdu.
    #3643071 (bu ne yahu, 09.07.2008 21:05 ~ 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

besir atalay başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. besir atalay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu besir atalay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mr » 2911 » adalet » dream theater » cisco » gematria » yeni reklamcilik » bir efsane » avedis » direksiyon basinda ereksiyon olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games