besinci nesilin gotte patlamasi 

kapat
  1. bomba gibi olan beşinci nesilin sözlük için hayırdan öte zarar getirmesi ile diğer nesillerin içinde, elinde, götünde ya da her türlü münasip yerlerde patlaması sonucudur. patlatana helal olsun.
    #3341767 (gone with the shit, 01.05.2008 01:38)
  2. ' köstek değil destek olmak' cümlesini aklımıza getiren başlık.
    #3341834 (pincooper, 01.05.2008 02:02)
  3. -hacı kuyruk sokumumun sonuna doğru çok fena bir acı hissediyorum.
    +5. nesil götünde patlamış olmasın.
    -bilmiyorum ki anlamadım yaaa birden ve çok hızlı oldu.
    +belki de hemoroid olmuşsundur.
    -5.nesilin götümde patlamasını tercih ederim.
    #3341904 (hayirli kismet, 01.05.2008 02:21)

© 2008 - uludağ sözlük

besinci nesilin gotte patlamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. besinci nesilin gotte patlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu besinci nesilin gotte patlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lambda » tavsandan sapka cikartmak » je t aime moi non plus » bak yuru git kavga etmek istemiyorum » celil oker » hz muhammed in sakali » ozdemir asaf » dunyanin en mutevazi adami » taksimetres kizlar » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games