besinci nesil sanilanlarin besinci nesil olmamasi 

kapat
  1. başlığın aslı "beşinci nesil sandıklarımızın aslında beşinci nesil olmaması" olacaktı ama olmadı.

tanım: eski nesillerin beşinci nesil olarak sözlüğe dönmeleri.

eminim bir çoğu fake'dir. baklamayın la öyle, kendimden bahsetmedim.
    #3485756 (sahrut, 03.06.2008 00:42)
  2. (bkz: beşinci nesil başlıkların 100 km öteden tanınması)
    #3485766 (Cavit, 03.06.2008 00:43)
  3. örnek verirsek şahsımın içinde bulunduğu durumdur. ben bir üçüncü nesildim ve beşinci nesil olarak sözlüğe geri döndüm. bu yüzden '' 5. nesil çok reröre '' gibi konulara aldırmıyorum, diğer 5. nesil arkadaşlar da aldırmasın. yazmaya devam.

edit: lan arada 4.nesilliğim de var olm. bak unuttum. eheh. o kadar çok s.kim pardon nickim vardı ki karıştırdım. ahahah. bi buzlu viski aliyim canım. teşekkürler.
    #3485776 (sessiz ve derinden, 03.06.2008 00:45 ~ 00:58)
  4. benimde içimde bulunduğum durum. dördüncü nesil den çok iyi yazıyorum diye beni beşinci nesile taşıdılar, madalya bile taktılar.
    #3485846 (sickthread rilodid, 03.06.2008 00:55)
  5. benim de içinde bulunduğum durum. üçüncü nesildim. silik oldum. dördüncü nesil oldum. silik oldum. beşinci nesil oldum. silik oldum. altıncı nesil gelene kadar sabredemedim tekrar beşinci nesil oldum. kendimi buldum.

farkettim ki birinci tekil şahsın dibine vurmuşum. format hak getire. siliklik olmazsa bile çaylaklık yakın görünmekte.
    #3485854 (potansiyel mefta, 03.06.2008 00:56)

© 2008 - uludağ sözlük

besinci nesil sanilanlarin besinci nesil olmamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. besinci nesil sanilanlarin besinci nesil olmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu besinci nesil sanilanlarin besinci nesil olmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gnarls barkley » odenek almak icin karadelik olusturan bilim adami » cd bank » yaran entryler » dave gahan la arkadas olmak » islikla kopek cagirmak » bir geyik malzemesi olarak serdar ortac » hayatin iki patlicanin etrafinda donmesi » kalmak » my own summer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games