besim akin 

kapat

1. dünyanın en iyi kalpli ve iyi niyetli öğretim üyesidir.kendisi bursa inegöl doğumlu olup marmara üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesinde öğretim görevlisi olarak mesleki yaşantısına devam etmektedir.
    prof. dr. besim akın "pamuk dede" lakabıyla anılmaktadır.
    #254738 (phantom, 17.05.2006 20:33)
  2. bu "pamuk dede" o kadar iyi niyetlidir ki 100 alamadın diye dersten bırakır ve sonra odasına çağırıp der ki "yavrucum benim dersim çok kolay seneye 100 alırsın ortalaman adam olur". tanıdığım biri sınav kağıdına "hocam bu sene 100 almak istemiyorum allah aşkına beni geçirin" diye not yazar.
    başka bir tanıdığım ( (bkz: marjinal fayda) ) bunun sınavına gec kalır cünkü bütün sınavları 11dedir, bir tek besim hocanın sınavı 10dadır, "işte bu sefer kesin 100 alıyorum abi" diye okula gider 11de, bütün millet sınavdan cıkmıstır. marjinal yine kalır. *
    #747847 (marjinal fayda, 17.10.2006 15:26)
  3. asil adi ebul feth ömer bin ıbrahim olan ıran'li sair ve bilgindir.semerkant ve alamuttaadi geçen hayran olunasi adam hayatini dolu dolu geçirmis daa napsin derdirten kisi
    #1129245 (geluta zado, 09.01.2007 17:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

besim akin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. besim akin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu besim akin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about besim akin. Copyrights of the articles are belong to their authors.