besiktaslilar kahvesi 

kapat
  1. bandırma'nın en kıyak mekanıdır . ahmet abinin yeri olarak da bilinir .
    #3749387 (peter tırpan, 31.07.2008 14:32)
  2. bjk fb kupa maçında daum'a sinirlenip hamuna goddumun faşisti diye bağırıp televizyona havluyla vuran süper bir ton tonun işlettiği mekandır . ayrıca ismail abi gibi süper çay yaptım için lan diyen bir insan FORMUNU içinde barındırIR.
    #3780250 (peter tırpan, 06.08.2008 20:24 ~ 07.08.2008 13:57)

© 2008 - uludağ sözlük

besiktaslilar kahvesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. besiktaslilar kahvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu besiktaslilar kahvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erivan » sarah palin » yengec burcu erkegi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » en kisa kose yazisi » crushing day » sessizligin bekcisi » beklediginiz lider geldi » chp cikmazi » sosyal devlet olmak ve kapitalizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games