besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi 

kapat

1. son 5-6 senedir filan, beşiktaşın sürekli olarak adsız sansız yabancıları süper diye reklamını yaparak alıp teneke bağlayarak göndermesidir. sadece delgado ve richardinho sayılabir iyi yabancı olarak.
    #4053581 (darkranger, 06.10.2008 16:31)
  2. (bkz: besiktas in yabanci futbolcu transferi politikasi)
    #4053586 (lionheart, 06.10.2008 16:33)
  3. fenerbahçenin son zamanlarda yaptığı gibidir.
    (bkz: berbat)
    (bkz: maldonado)
    (bkz: josico)
    (bkz: aurelio)
    (bkz: senna)
    bir de futboldan anlıyorum demiyor mu başkan, iyice çıldırıyorum.
    sen 14 mio avro veriyorsun ki, ver. Helal olsun adama canla başla çalışıyor.
    Kardeşim hiç mi bu adam nasıl gol atar diye düşünmüyorsun. Kendi kalesinden alıp, diğer kaleye kadar topu sürüp gol mü atacak? Sokakta mı oynanıyor bu oyun? Hocayı kovarlar sorun biter. nah biter...

sinirden farketmemişim. başlık hatalıymış.

düzeltme: aurelio ile senna yı ibret olsun diye yazdım. Aldıklarımıza bak, kaçırdıklarımıza bak diye. Neymiş aurelio takımın hızını kesiyormuş. Gol yeme hızını kestiğini anladık son maçlarda.
    #4053600 (isvicreli bilim adami, 06.10.2008 16:35 ~ 16:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» selcuk tepeli » mimlenmek » ilac fm » volkan cucioglu » kambiyo senetlerine mahsus haciz yoluyla takip » prof dr muhsin macit » lubetube » onlarca msn messenger hesabi olan tip » okan bayulgen sade vatandas » yavuz selim stadi » superarkadas com » diffraction » am got sik kari kiz » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » maltepe carrefuar afm » kiz meme cinsellik » ati ip kariyi sik baglar » eczaneden prezervatif isteme yollari » xnxx » sevgiliye adiyla hitap etmek » korkusuz korkak » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » 3 aralik ankara universitesinde kavga » commuter » v for vendetta » seytan bunun neresinde » romanya » melih gokcek bm genel sekreteri olsun » dogo » golden brown » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adem meleke » mulkiye » mizika » serhan sesen » evrensel kultur dergisi » eternal sunshine of the spotless mind » i belong to che » cuklu » dunyanin en zor oyunu » tsi