besiktas tramvayi 

kapat
  1. a kadir şiiri.

bahçemdeki dut ağacı
    vurdu ince dallarıyla penceremin camına,
    bir beşiktaş tramvayı geldi aldı beni,
    bir beşiktaş tramvayı götürdü sana.

çemberlitaş, şehzadebaşı, saraçhane.
    almışım parmaklarını ellerime,
    beşiktaş tramvayında giderim yane yane.
    terzi adem, berber ali,
    dikimaneden emine teyze
    ve makbule.
    üç sarışın birader,
    kapalıçarşı terlikçileri.
    bir küçücük simitçi çocuk,
    levent bir hizmet eri.

hep iyi insanlar bunlar.
    dert yüzü görmesinler.
    eksik olmasınlar.
    vatman ağabeyimiz de eksik olmasın.
    her akşam böyle götürsünler seni evine,
    bir elinde gönlüm benim,
    bir elimde sefertasın.

(bkz: bir beşiktaş tramvayı)
    #1626509 (vernon sullivan, 10.05.2007 00:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

besiktas tramvayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. besiktas tramvayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu besiktas tramvayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about besiktas tramvayi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» selcuk tepeli » mimlenmek » ilac fm » volkan cucioglu » kambiyo senetlerine mahsus haciz yoluyla takip » prof dr muhsin macit » lubetube » onlarca msn messenger hesabi olan tip » okan bayulgen sade vatandas » yavuz selim stadi » superarkadas com » diffraction » am got sik kari kiz » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » maltepe carrefuar afm » kiz meme cinsellik » ati ip kariyi sik baglar » eczaneden prezervatif isteme yollari » xnxx » sevgiliye adiyla hitap etmek » fade out » 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 4s2 3d10 » allah yoktur » the man who wasnt there » tyson chandler » basliklari alt alta okumak » atiker » king s rock » dogo argentino » halonia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » emo » superman 4 quest for peace » w116 » zorba hayvansever » michael anthony scott » fuat tamer tataroglu » nilufer turizm » bir erkegin en vahsi oldugu an » selvi naz fettahoglu » banyoya scotch brite la giren ev arkadasi