besi bi yerde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. besi bir yerde
  2. nescafe besi bir yerde
  3. gotik kiza besi bir yerde almak
  4. her yerde olmak hicbir yerde olmamaktir
  5. besi
  6. besi oru
  7. onu besi bilmemek
  8. sabahin besi
  9. besi doku
  10. besi hayvani

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » nat » formati yirtmak » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » neset ertas » zeynep onkaya » vesaire yerine bla bla bla bla diyenler » gripin » yaran entryler » surpriz » emre kongar in turkiye de yasadigina inanmak » hemsire v » kalinti gerilme » sevmek » gotuyle daglari devirmek » kabadayi » youtube » maurice evans » ben gideyim » 14 mayis 2008 cavs celtics maci » asiri kiskanc baba » duzce universitesi » cep telefonu ne lan » ismailiye » bir kose yazarini sevmek » samsat in tarihi eserleri » bos isler bakani » street fighter dovuscusu olarak nihat dogan » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa