bes dakika bekle git 

kapat
  1. Sen istinye'de bekle ben buradayım
    içimde köpek gibi havlayan yalnızlığım
    Çünkü ben buradayım karanlıktayım
    Belki gelmem gelemem beş dakika bekle git

Çünkü elimi kestim beni kan tutuyor
    Şarabım bütün ekşi suyum soğuk
    Yanımda olmadın mı seni daha bir seviyorum

Yüzünü ıslatmadan ağlayabilir misin
    Yarı geceden sonra telefon ettin mi hiç
    Karanlık adamlar hüviyetini sordu mu
    Ben senin olmadığını arıyorum

Bana ait ne varsa seni korkutuyor
    Sana ait ne varsa hiçbiri benim değil
    Belki ölmek hakkımı kullanıyorum

Attila ilhan
    #278019 (piraye, 25.05.2006 19:34)
  2. güzel bir yaşar şarkısıdır.ancak olağanüstü bir parça da değildir.attila ilhan şiirlerin e yaşar'ın büyük bir ilgisi olduğunu biliyordum ancak bu şarkının sözlerinin attila ilhan'a ait olduğunu bilmiyordum.
    #278100 (grand ekinoks, 25.05.2006 20:09)
  3. duygusal bir attila ilhan şiirinin yaşar tarafından ...... parça.
    #1843525 (kacak kelebek, 30.06.2007 10:00)
  4. Bana ait ne varsa seni korkutuyor
    Sana ait ne varsa hiçbiri benim değil
    dizeleri ile attila ilhan ustaya bir kez daha sevgilerimi gönderdiğim şiir.
    #1843529 (dancerinthedark, 30.06.2007 10:03)
  5. yaşar'ın en güzel şarkısı. o keman sesini ömrüm boyunca dinleyebilirim.
    #2179040 (mitheithel, 22.08.2007 18:56)

© 2008 - uludağ sözlük

bes dakika bekle git başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bes dakika bekle git ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bes dakika bekle git nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» egina » sozlukten kiz indirmek » kurtalanekspress » 311 » butunluklu algi » chemical assault » joe burrus » hipnoz » anatolianrock » prism » mta88 » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » isvicre » aczimendi » londra » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birincil surec dusunme » benjcev » bakinizlarin bos kalmasi » the end of the line » deniz feneri dernegi » revenge » avdan koyu tumulusu » ferheng » rap vitamin » canli bomba » starfucks » fatih tekke batuhan karadeniz » bay e » mario elie » koyuncular