bergusad 

kapat
  1. an itibariyle yazar olmuş dördüncü nesil.. kardeşten çok ötedir.. fanatik galatasaray`lıdır.. çok güzel yemek yapar..

ilk entry`ini ben yazayım istedim.. *
    (don santino corleone, 16.03.2007 00:46)
  2. turuncuyu çok sever.. bu sevgi kafasının turuncu olmasından mı ileri gelir, bilinmez.. **
    (don santino corleone, 16.03.2007 02:11)
  3. oy oyy oyyy hattaaa amanınnnn!!! agaaaa gelmiştir.cok sevindirmiştir beni.yeni görmüşümdür.af buyurmasını beklemekteyimdir. * *
    (don michael corleone, 28.03.2007 19:20 ~ 19:21)
  4. bu adama dikkattir.
    (don michael corleone, 28.03.2007 19:29)
  5. şu sıralar bursa sıcaklarına dayanmaya çalışan ama evim doğal klima diye hava atan * uludagin karizma insanlarından.
    (Genez, 25.06.2007 17:27 ~ 17:34)
  6. en sevilesi,en mükemmel,en sevgili ve benim sevgimin sahibi harika bir yarendir.
    (mujux, 04.08.2007 20:20 ~ 10.08.2007 18:30)
  7. doğum günü çocuğu...
    dogum gunun kutlu olsun kardeşim. rakımı da alıp geliyorum akşama. *
    (Genez, 13.08.2007 18:55)
  8. ömür boyu yanında uyanmak istediğim, sevmeye ve tarafından sevilmeye doymadığım en derin, en can, en candan, bu bedene nefes veren sevgilim, soluğum, eşim, herşeyim.
    (mujux, 20.08.2007 01:31 ~ 01:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hayattan umdugunu bulamamak » harf oyunlu basliklar » sanki bu kiz bana bakti » kim oldugunu bilmedigim birine » camel sigarasina deve sigarasi dememek » risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak » 6 saniye » cep telefonu ne lan » dokum » seniz akel » gungor mengi » yaran ayarlar » joe wright » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » hicbir sebep yokken erken kalkan tip » yumurtalik in tarihi eserleri » boyabat kalesi » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » tortum un tarihi eserleri » kansizlik » direktor » erkeklerin garipsenen davranislari » kadin kumandasi » hayrunnisa gul » graveworm » bu sozluge entry mentry girmem » ota boka sehit demek » gercek gelecek » mikael stanne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa