bereket doktor asili 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. doktor doktor kalksana lambalari taksana
  2. doktor doktor kalksana lambalari yaksana
  3. doktor serap ve doktor cuneyt
  4. duygularin en asili
  5. minibuslerdeki ipe asili cd
  6. duvarda asili tufek
  7. sol anahtarina asili yasiyorum
  8. havada asili kalmak
  9. boynunda ev anahtari asili cocuklar
  10. duvarda asili duran kuran i kerim

© 2008 - uludağ sözlük

bereket doktor asili başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bereket doktor asili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bereket doktor asili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarlabasinda berbere gitmek » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » yin jian » akilli tv » sozlugun durumuna isyan eden yazarlar » hacel obasi » 200 metre kosusu » ceyda baksbaniogullari » sozluk yazarlarindan aforizmalar » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games