berbere sabri sarioglu gibi girmek 

kapat
  1. sabri den başkası bu şekilde girebilir mi tartışılır ancak berber için bu traş çok kolaydır. traş makinesi ele alınır ve saç üçe vurulur. herhangi bir şekil, saça bir çizik atma veya jöle sürme yoktur. toplamda 10 dakika sürer. berberlerin en sevdiği insanlerdır sabri sarıoğlu gibiler.
    #3686541 (to madeira, 19.07.2008 12:16)

© 2008 - uludağ sözlük

berbere sabri sarioglu gibi girmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. berbere sabri sarioglu gibi girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu berbere sabri sarioglu gibi girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dar heji roke » prison break » alaaddinin sinirli lambasi » yapma cocugum yapma evladim » yapamazsan yok » kufrun yakistigi insanlar » yellow » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ac gozlu turk esnafi » powerball a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games