berbere gelince onun a q tutmayin lan beni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tutmayin beni
  2. baslik acasim geldi tutmayin beni
  3. dovusurken tutmayin beni diyen adami birakmak
  4. onun adi x alir beni x
  5. gelince beni sinek kaydi goreceksin
  6. artik hic kimse beni onun sesiyle cagiramayacak
  7. naneye gelince him him sapa gelince mee
  8. tutmayin ulan
  9. beceremiyorsaniz tutmayin su orucu
  10. tutmayin kucuk enisteyi

© 2008 - uludağ sözlük

berbere gelince onun a q tutmayin lan beni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. berbere gelince onun a q tutmayin lan beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu berbere gelince onun a q tutmayin lan beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halk otobusu soymak » oglak burcu erkegi » basbakan serefsiz degildir » yemeksepeti » kisinin yasadigini anladigi anlar » adiyamania » giallo rosso » raziye » emule » random peygambere maymun demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci