benziyorlar yahu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu ne yahu
  2. yahu
  3. hos gor yahu
  4. yapma yahu
  5. polemik yok mu yahu
  6. nasil yahu
  7. ne oluyor yahu
  8. sen kimsin yahu
  9. sorunsal ne yahu
  10. edep yahu

© 2008 - uludağ sözlük

benziyorlar yahu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benziyorlar yahu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benziyorlar yahu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mankini » dun gece » yaran okuyucu yorumlari » erhan goksel » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » anlik » abreaksiyon » nightwish » bos salladim doluymus » fc homburg » yavuz seckin » firca baget » resident evil degeneration » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aquafobi » insan kurban etmek » deb » supersonik yazar » yanma odasi » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » maddi hasar » firat universitesi » unutma » zeynep gunay » geranium » viski sisesine cay doldurmak » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » yaran kisisel iletiler » jigga