benzerleri olmadi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. unlu futbolcularin benzerleri
  2. kuyumcular saatciler ve benzerleri odasi
  3. turkiye fordcular ve benzerleri federasyonu
  4. olmadi olmadi gitti
  5. olmadi yar
  6. o pek olmadi
  7. hic olmadi
  8. 367 olmadi 550 olsun
  9. ben bastim olmadi
  10. olmadi yakismadi

© 2008 - uludağ sözlük

benzerleri olmadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benzerleri olmadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benzerleri olmadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» salla gitsin baby » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » bay e » ergenekonu tersten dusunmek » kafede yiyisen ciftler » esofman ipini kemirmek » asik miyiz » kel kalmaktan korkmak » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » basincli konusma » fetullah gulen » ota boka anket demek » iktisat » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basliklari bir ters bir duz okumak » universiteye otobusle giden insan » espresso » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » ephebophilia » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » uyumak lazim » erkek kardes » jim adkins » rafet el roman » aydogan babaoglu » nine inch nails » kurtlar vadisi pusu » sagopa kajmer » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi