bennu gerede 

1. sözlükte nedense pek ünlü olamayan ama fotoğrafla azıcık ilgisi olanların pek iyi bildiği fotoğraf sanatçısı.
    #910774 (bahdeniz, 26.11.2006 04:07)
  2. birkaç sinema filminde anesinin yönetmenliğinde başrol oynamışlığı olan, fotoğraf sanatçısı, dergici, reklamcı, kısaca görsel sanatların birçoğuyla ilgilenmiş ve hala ilgilenmekte olan kadındır. elinden geldiğince çocuk doğurup, onlara bakmak istediğini her fırsatta dile getirendir ayrıca. *
    #3485616 (astrastisuyum, 03.06.2008 00:22)
  3. hepimizin dalga geçtiği tiki tarzı aksanıyla beni benden alan kişi.
    #3709882 (statik smiley, 23.07.2008 21:59)
  4. (bkz: hüsrev gerede) nin torunu olup vefat eden annesinin naaşını günlerce evinde tutup da gömülmesine izin vermemesi ile dikkat çekmiştir.
    #3709887 (imhotep, 23.07.2008 22:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bennu gerede başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bennu gerede ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bennu gerede nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bennu gerede. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » eksi oy veren ibne » asla evlenmeyeceksin cocugun olmayacak » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » yeni model kamyon arkasi yazilar » haydar akin anadolu meslek lisesi » stadyumda izlenen ilk mac » fransizca » cay » 10 milyon benim tek bir hareketime bakar » gammaz olmak icin gerekenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » devrimci siddet » yasar kemal » cocuk esirgeme kurumu » kek yaparken resimlerini cekip face e koyan kizlar » askin mapushane » sabah kurban kestiler aksam icki ictiler » mudure yazi yazarken smiley kullanmak » ebru alemdar » taxi 4 » hertha berlin takim degil