benn 

kapat
  1. (bkz: benn/#2889086)
    Kendine dair yapılan belirlemelere yine tek bir cevap yok, kedi tarafından kovalanan fare misali o delik senin bu delik benim diyerekten, göçebe bir fare silüetini yüklemiş sırtına gez babam gez. yok yani azizim, zaten ilk yazımda da belirtmiş olduğum gibi, göçebe fare'yi karşıma alıp, ona kurt ile tavşan arasında yaşanan mizanselin bir aynısını, aslında kendi ile kedi arasında geçtiğini göstermeye çalışıyorum, anımsayalım şu kurt ile tavşan mizanselini; tavşan korktuğu için kaçmaz, kaçtığı için korkar. Şimdi bu durum bizim bu fare'miz içinde geçerli bir önerme, benim bu fare'ye demem o ki, hacım senin kafanda inanılmaz bir tehlike algısı yaratan bu kedi aslında bir yanılsama, sen ki kutsal islam fütürolojini dünyanın atar damarı olarak benimsemişsin, bu durumda senin kedi'den tırsmaman lazım, sen ki kendine başlı başına sadece senin anlamlandırabildiğin kavramlardan oluşan bir terminoloji inşaa etmişsin, bu terminolojinin dışında belirlenimler yazan biz ölümlüleri ''bree kafirler, ben allhın dininin terminolojisiyle konuşuyorum, tanrısallık yasasıyla hareket ediyorum, ulan tanrı'ki bizi yaratan güçtür, ben bu güç tarafından seçilmiş ve bu gücün yaratımlarının terminolojisini doğumumla beraber ruh'umda getirmişim, ben bu konumdan hareketle dünyasal yaşanıma dair şeyler yazdığımda- ki bu yazdıklarımın gerçekliğine imge olabilecek teknik yada sosyal bilimsel bir veri gösterme zorunluluğunu zaten taşımıyorum, tanrısal terminolojinin tüm doğrulanımı benim ruh'umda mevcuttur(amcam az biraz Platoncu bir edaya bürünüyor, her ne kadar amcamızın sıkı bir gazali hayranı olduğu konusunda şüphem olmasa da, kendi meşruluğunu sağlama almak adına kayıyor platon kıyılarına,buradan sonrasına dikkat lütfen-, bu yazdıklarımın siz ölümlüler tarafından bir eleştiriye tabii tutulması tanrısal inayete hakarettir.'' Hacım tamam değil mi, sana dair yapılan bu belirlenimde, bu kimlik yaratımında sorun yok, eeee daha ne yapalım mına koym, seni peygamber statüsüne yükselttik.
    Şimdi hacım'ızın olayını betimledikten sonra, tekrar kedi-fare arasında yaşanan sürekliliğe geri dönelim. Kendini böyle bir konuma konumlandıran, islami fütüroloji'nin belirlenimleriyle dünya'yı bir heykeltraş'mışçasına yontup, onu dini bütün bir heykel haline sokmak için çabalayan bir fare, nasıl olurda ''kedi tarafından kovalanıyorum, saklanmam lazım'' sanrısına kapılabilir. Ben hemen cevabı yazayım; zike zike kapılmak zorunda, zira hakikatin karşısında tanrı mevzilsizdir. Hakikatin karşısında tanrı sıçar. işte fare'mizin bir kedi gibi görüp kaçtığı felsefe, her halükarda tanrı'ya çift dalarak onu künde pozisyonuna sokar, yağlı kazık gibidir felsefe, acısını tatmış arkadaş, hak vermiyor değilim, zira esinlendiği kaynak gazali'de az çekmedi felasife'den, gazali'nin yağlı kazıkla münasebeti esnasındaki haykırışlarının yankısı, modern zamanda bu fare'mizde vucut bulmuş.

(bkz: felsefe insanlari uyusturan bir afyondur/#2360644) amcamız burada, marks'ın ''din kitlelerin afyon'udur'' vecizesinden devşirme bir başlıkta, felsefe'yi bir afyon'a benzetmekte-ve inanılmaz tutarsız tespitlerde bulunmakta,onada değineceğiz, sırayla-, din'in gerçekten bir afyon olduğu konusunda bir şüphem yok da, yeryüzüne sanatı, edebiyatı, bilimleri ve hukuk'u armağan etmiş felsefe, fare'mizin tabiriyle bir afyon'mudur, yoksa islam dünyasında gazali ve ondan sonra gelen modern zaman müridlerini bık bık bağırttıran bir vibratör'müdür, vibratör'dür azizim vibratör, hemde titreşimli cinsinden bir vibratör. amcamız marks'tan bir devşirme yapmış, bende küçük iskender'den bir devşirme yapayım,ne demiş küçük iskender efendi '' sert bir tarrak, bir fincan sert acı kahveye benzer, 5 dk da adamı kendine getirir''. Budur felsefe azizim, getirir seni kendine.
    önemli not, yıldızlı not: hem vibratör, hemde küçük iskender diyerekten verdik mi şimdi biz bu bık bık layan modern zaman müridlerinin eline koz, şimdi demezler mi bana, şiştt hacım ne ayak gay misin sen?, zira fikir ve temaşa üretebilmelerini mümkün kılan gri hücreleri nerede yaşattıkları malumunuz olduğundan dolayı beklerim ben böyle bir tavır. yada ''yok biz zaten farkındaydık herşeyin, bu son yazdıkların neden olmadı, eski bir tespitti zaten bu'' diye yazmalarınıda bekliyorum, zira bunlar bu tarz elemanların rutin söylemleridir, ahhh insanların cinsel kimliklerini yazdıklarından çıkaran bu adamlar, birde hz.muhammet'in 6 yaşındaki bir kızı kendine cariye almasının altında yatan cinsel dürtüleri ne olarak ifade edecekler, bu da ayrı bir sorun tabii, şimdi dikkat ederseniz, elemanımızın belirlenimlerime cevap olarak yazabileceklerini ben peşinen yazıyorum, bu onun açısından 2 sonuç doğuruyor, birincisi onu bu zahmetten koruyorum, ikincisi tanrı tarafından içine yerleştirilmiş olan tanrısal yasanın terminolojisini, biz normal insancıkların statüsüne indirip, halk ile kaynaşma şansı veriyorum, zira bir cevapta mutlaka yazacaktır, zira fare'mizin fikirlerinin çıktığı kaynağın düşsel dünyası çok geniş, oradan çıkan her belirlenim direk meşru sayılabilir, zira döt evrensel bir beyindir, döt'ün matematiğine sual olunmaz. Eminim ki o kaynaktan yazdıklarım a dair çıkarılacak tan'ı cuk oturacaktır!!!
    #2891823 (SanalMolotof, 24.01.2008 22:52 ~ 25.01.2008 00:19)

© 2008 - uludağ sözlük

benn başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tsinvali » asker gonderirken atilan sloganlar » soykirim » yedi numara » itu de rektor atamasina tepki » dem » yaran yanlis okumalar » harpoon » derdini anlatmadan yardim bekleyen insan » abdullah gul un rektor atamalari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci