benjamin 

/ 2
kapat
  1. büyük topcudur,tsubasaya nazire yapar şekilde yurtdışına transfer olmuştur.ustamızdır kartal vurusu,magnum vurusu falan benjamının cızgı filmiyle literatürümüze girmistir.
    #2857343 (razzy, 18.01.2008 15:50)
  2. ermenicesi penyamin olan isim.
    #3202587 (oneqeno, 28.03.2008 21:25)
  3. türkçesi bunyamin olan isim.
    #3202602 (vurursa gol olur, 28.03.2008 21:27)
  4. arapçası mümin olan isim.
    #3202676 (cemmm, 28.03.2008 21:44)
  5. (bkz: benjamin linus)
    #3246077 (kaderbizene yazar, 08.04.2008 17:30)
  6. "üç kişi bir sırrı saklayabilir, ancak ikisi ölüyse" sözünün sahibi amerikalı yayımcı, yazar, mucit, felsefeci, bilim adamı ve diplomatın adı.
    (bkz: benjamin franklin)
    #3246088 (shnicx, 08.04.2008 17:32 ~ 17:33)
  7. ermenicesi penyaminyan olan isim.
    #3343877 (BobbyGeneric, 01.05.2008 17:21)
  8. (bkz: bencamiiiin donun görünüyor bencamin).
    #3343963 (kurremkarmerruk, 01.05.2008 17:41)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benjamin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benjamin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benjamin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benjamin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turk olacak unlu ecnebilere yeni isim onerileri » en karizmatik cizgi film karakterleri » dublajli hali orijinalinden iyi olan cizgi filmler » gheorghe hagi nin monaco ya attigi gol » sevgiliyle beraber entry girmek » bunyamin » abbas guclu » sen oyle diyorsan oyledir » striker » caylakgeldimcaylakgidicem » guzel olan her seyin gunah olmasi » cesare » saw » japon futbol cizgi filmleri » akula vurusu » idol cizgi film kahramanlari » mirage vurusu » animal farm » ben eskiden eksi sozluk te yazardim sildiler » captain tsubasa » 10 mayis 2006 middlesbrough sevilla maci » didier drogba » alex » kelebekler osurmaz osursa da duyulmaz » korsan yazilim ulke ekonomisine faydalidir » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » stairway to heaven » lmc » kiz kakasiyla erkek kakasinin farklari » abuk sorulara subuk cevaplar » bin erkekle yattim ama sirfinti degilim » vakifbank » yaran facebook gruplari » sister zickler » otobuste osuran insan » kadinsiz adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » anfield road » her daim cocugunun yasantisina mudahale eden anne » auf wiedersehen » kalabalik yalnizlik » dependable » ikinci abdulhamid » ford granada » tempestuous » her sabah olmayan biriyle uyanmak » adnan menderes