benimle mi bot bagladin 

kapat

1. kişiyle samimiyetinize veya oradaki hiyerarşi seviyesine göre,sonuna 'ulan' cümleside eklenebilen, askerlikte alt devrelerin en çok karşılaştığı sihirli cümledir. cümle açılımı 'ben senden daha önce geldim,kıdemini bil' dir.

kıdemin esas olduğu her yerde, üst devredeki er/erbaş/rütbelinin alt devresinden daha fazla hakka sahip olması, çayda dem askerde kıdem deyiminin işlerliği, yataktan kalkış saatinin bile buna göre ayarlanması, oturulacak bir sandalye var ve odada iki kişi iseniz o sandalyeye üst devrenin oturması buna örnek gösterilebilir.
    #1175830 (soothsayer, 19.01.2007 12:32)
  2. askerlikte laubali ve kendini bilmez erlere fırça atan subay veya astsubaydan sıklıkla duyulan soru cümlesi.
    #3010294 (megajardel, 15.02.2008 23:52)
  3. (bkz: çayda dem askerde kıdem)
    #3417046 (dalton ana, 19.05.2008 12:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benimle mi bot bagladin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benimle mi bot bagladin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benimle mi bot bagladin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benimle mi bot bagladin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » sazi eline almak » abisi bekarken erkek kardesin evlenmesi » herif » minik mavi balina » kale seyahat » aziz yildirim isi bagladi fenerbahce sampiyon » es sohbetu bila cay kes semai bila ay » liam finn » listen without prejudice » hal varian » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tortellini » wma » krilazid » sony ericsson k750i » daphne du maurier » islamiyet » ogrenci evi tuvaleti » 13 mayis 2009 fenerbahce galatasaray uefa finali » sarelle » repertuar kopekleri